Het bedrijf JCM Ships & Charter

Graag stellen wij ons even voor:

Wij, Jan en Deike Meijer, vormen samen de VOF J.C.M. Ships & Charter. Wij zijn een klein bedrijf met 25 jaar ervaring in het charteren en wonen aan boord van zeilschepen zowel op binnenwater als op zee. Al deze ervaring komt tot uiting in onze praktische oplossingen en ontwerpen van interieurs.

Twintig jaar zeilden wij voornamelijk in het zomerhalfjaar met gasten in Nederland en de Scandinavische landen. In het winterseizoen hielden wij ons bezig met de afbouw van charterschepen en de interieurbouw in huizen. Sinds begin 2007 hebben wij een vaste locatie aan de wal en houden wij ons ook in het zomerhalfjaar bezig met de interieurbouw in de breedste zin van het woord.

Wij zijn gewend om die moeilijke, maar o zo kostbare, centimeters niet weg te timmeren. Resultaat: een interieur met scheepse verrassingen met een smaakvol Scandinavisch karakter, e.e.a. desgewenst volgens Rules RH of CE. 

Inmiddels hebben wij een ruime ervaring met brandvertragende betimmeringen en hiervoor diverse creatieve oplossingen ontwikkeld, zonder concessies te doen aan gezelligheid.

Zowel nieuwbouw als (deel)renovatie, inclusief de techniek (sanitair, elektra en verwarming) zijn ons werk. Naast de feitelijke betimmering kunnen wij desgewenst ook het ontwerp, de planning en projectbegeleiding verzorgen vanaf casco tot vaarklaar schip.

U krijgt bij ons eenvoudig leesbare ontwerpen op papier.

Wij zijn een flexibel bedrijf en werken vaak op locatie. In onze houtwerkplaats hebben wij ruimte voor het maken van luiken, zwaarden, roeren en rondhouten. Op een steenworp afstand van onze werkplaats kunnen we voor ons werk beschikken over voldoende kaderuimte aan de staande mastroute in Steenwijk. Ook voor jachtonderhoud en advies kunt u bij ons terecht.


Home
J.C.M. Ships & Charter