Afbouw van schepen:

J.C.M. Ships & Charter begeleidt afbouwprojecten van (zeil)schepen, waaronder de Hestia 132, van casco tot compleet vaar- en/of woonklaar schip zowel voor de charter als voor particulieren. Van ontwerp, calculatie, planning en begeleiding van uw eigen werkzaamheden tot volledige verzorging van de technische afbouw en betimmering van het interieur.

Desgewenst verzorgen wij door Register Holland of een ander keuringsbureau goedgekeurde tekeningen en schema’s.

Vanaf 1992 hebben we veel ervaring kunnen opdoen met brandvertragende scheepsbetimmeringen en hiervoor diverse creatieve oplossingen ontwikkeld, zonder concessies te doen aan gezelligheid.

De roef van de Hestia

Brandvrije plaat gecombineerd met grenenhout.

De stuurboord hut

Zowel nieuwbouw als (deel)renovatie, inclusief de techniek (sanitair, elektra en verwarming) zijn ons werk. Hierbij ligt onze bijzondere interesse bij het uitdenken van energiezuinige systemen.

Naast de feitelijke betimmering kunnen wij desgewenst ook het ontwerp, de planning en bouwbegeleiding verzorgen vanaf casco tot vaarklaar schip. Wanneer u ons het ontwerp laat uitvoeren zit u evenwel niet “aan ons vast” voor wat betreft de feitelijke betimmering.

Heeft u plannen voor de afbouw van een zeiljacht of charterschip, bel, schrijf of mail ons dan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.


Home
© J.C.M. Ships & Charter