De accommodatie van de Hestia 132

De Hestia is knus en comfortabel en met veel grenenhout ingericht, wat het interieur een echte gezellige Scandinavische uitstraling geeft. Alle ruimtes zijn centraal verwarmd. De huid en het dek zijn uitstekend geisoleerd, zodat wonen aan boord ook in de winter heel comfortabel is zonder hoge stookkosten.

De gezellige roef van de Hestia

Naast de eigenaarshut is er aan boord plaats voor vijf gasten verdeeld over 3 hutten (zie indeling). 

Door een 4-tal zonnepanelen en een windmolen kunnen je overal in de natuur gaan liggen en toch in je energiebehoefte voorzien, zonder gebruik te hoeven maken van het aanwezige aggregaat.

De hutten zijn voorzien van ruime kooien met stevige matrassen, een eigen douche en/of wasgelegenheid en toilet, een 220 volt scheerstopcontact, bedleeslampjes en grote "vluchtluiken".

En van de twee-persoons hutten aan boord van de Hestia

De roef is als dagverblijf ingericht met comfortabele zitplaatsen aan tafel. De kombuis is uitgerust met vier gaspitten, gasoven, ijskast en servies voor 8 personen. Er is ruimte voor een magnetron en ander keukengerei. Onder de roefvloer is een flinke voorraadruimte die bereikbaar is vanuit de kombuis.

De compleet uitgeruste kombuis van de Hestia

In de navigatiehoek bevindt zich de benodigde apparatuur, zoals een kompas, GPS plaatsbepaler, dieptemeter, navtex, marifoon. Ook is er een 8 Watt GSM telefoon met buitenantenne aanwezig.


Home
J.C.M. Ships & Charter